Izvor: Blic, 26.Jan.2021, 15:45

EIB IMA NOVOG ŠEFA ZA ZAPADNI BALKAN Evo koji će biti prioriteti Alesandra Bragonzija na novoj poziciji

Alesandro Bragonzi novi je šef regionalnog predstavništva Evropske investicione banke (EIB) za Zapadni Balkan, a na tom mestu je nasledio Dubravku Negre, čiji mandat se završio polovnom januara. Njega je na to mesto postavila Banka Evropske unije, a kako je saopšteno, Bragonzi je zaposlen u EIB-u već 11 godina.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Alesandro Bragonzi novi šef predstavništva EIB-a za Zapadni Balkan

Izvor: Capital.ba, 26.Jan.2021

LUKSEMBURG – Evropska investiciona banka (EIB) postavila je Alesandra Bragonzija za novog šefa regionalne kancelarije za Zapadni Balkan, koji je na ovoj poziciji naslijedio Dubravku Negre, čiji mandat se završio polovnom januara. Foto: EIB Potpredsjednica Ljiljana Pavlova, odgovorna za aktivnosti...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.