Džonson: Nema boljeg rešenja od sporazuma o Bregzitu

Izvor: Beta, 18.Okt.2019, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonson: Nema boljeg rešenja od sporazuma o Bregzitu

Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da boljeg rešenja nema od postignutog sporazuma o Bregzitu, uoči sutrašnjeg glasanja u parlamentu.Džonson je danas imao niz sastanaka pošto ostaje neizvesno da li će britanski parlament prihvatiti novi sporazum o istupanju zemlje iz članstva u Evropskoj uniji (EU)."Pozivam sve da zamisle da smo sutra uveče rešili sve, uz poštovanje volje naroda. Tako ćemo imati priliku da idemo dalje", rekao je Džonson za britansku televizijsku mrežu Bi Bi Si (BBC).Britanski parlament sutra će održati vanrednu sednicu na kojoj će glasati o novom sporazumu o Bregzitu koji predvidjen 31. oktobra.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas glasanje o Bregzitu u britanskom parlamentu

Izvor: RTS, 19.Okt.2019, 08:25

U britanskom parlamentu danas se glasa o novom sporazumu o Bregzitu, koji je London usaglasio sa Briselom. . Premijer Velike Britanije Boris Džonson imao je niz sastanaka sa predstavnicima stranaka u parlamentu...Pozvao ih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.