Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Maj.2017, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonson: EU želi da "iscedi" Veliku Britaniju

Brisel bi na kraju mogao da plati Velikoj Britaniji za "razvod", pošto je Britanija doprinela mnogo za većinu vrednosti za koje se zalaže EU, izjavio je britanski šef diplomatije Boris Džonson optuživši Evropu da želi da finansijski iscedi njegovu zemlju.

Džonson je u intervjuu za britanski Telegraf istakao da postoji veliki broj argumenata zašto bi Britanija trebalo da traži novac nazad od EU, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dodavši da ih lideri Unije "izazivaju".

"Britanija bi mogla da napusti EU bez da plati ijedan peni ukoliko ne bude dogovora oko Bregzita", zaključio je Džonson i rekao da postoji "realna mogućnost" da će ruski predsednik Vladimir Putin pokušati da sabotira parlamentarne izbore u Velikoj Britaniji zakazane za 8. jun i da bi se Putin radovao ukoliko bi pobedili laburisti Džeremija Korbina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.