Džonson: Budimo oprezni, vidite šta Putin radi na Balkanu

Izvor: B92, 13.Maj.2017, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonson: Budimo oprezni, vidite šta Putin radi na Balkanu

Ministar inostranih poslova Velike Britanije Boris Džonson nije isključio mešanje Rusije u parlamentarne izbore u svojoj zemlji, piše „Telegraf“.

"Mislim da je to realno. Očigledno je predsednik Rusije Vladimir Putin radio u Francuskoj isto što je uradio u SAD. I na Balkanu preduzima različite akcije. Treba biti oprezan“, smatra Džonson.

Prema njegovim rečima, šef ruske države bi bio veoma srećan ako bi na čelo Ministarstva inostranih poslova Velike Britanije došao šef Laburističke partije Džeremi Korbin.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džonson: Putin podriva veru u demokratiju

Izvor: Vostok.rs, 13.Maj.2017

 . Brisel bi mogao biti platiti Velikoj Britaniji "račun razvoda", a ne obrnuto, rekao je ministar spoljnih poslova Velike Britanije Boris Džonson.. . On je optužio EU da pokušava da "isisa" zemlju sa računom od čak 100 milijardi evra na ime izmirivanja obaveza Bregzita.. . On je potvrdio...

Nastavak na Vostok.rs...

Džonson: Moramo da budemo oprezni. Jel vidite šta radi na Balkanu?

Izvor: Blic, 13.Maj.2017

Ministar inostranih poslova Velike Britanije Boris Džonson nije isključio mešanje Rusije u parlamentarne izbore u svojoj zemlji, piše "Telegraf"...- Mislim da je to realno. Očigledno je predsednik Rusije Vladimir Putin radio u Francuskoj isto što je uradio u SAD. I na Balkanu preduzima različite...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.