Draghi dobio podršku za formiranje vlade Italije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Feb.2021, 18:11

Draghi dobio podršku za formiranje vlade Italije

Nekadašnji predsednik Evropske centralne banke Mario Dragi (Draghi) dobio je u subotu, 6. februara, načelnu podršku dve ključne partije za formiranje nove italijanske vlade koja će odlučivati o trošenju više od 200 milijardi evra koje Italija dobila od Evropske unije za oporavak ekonomije. Pokret Pet zvezdica (M5S) i desničarska Liga su najavile podršku Dragijevoj vladi, rekavši da su spremne da za dobrobit države ostave po strani svoje rivalstvo, navodi agencija Asošijejted pres...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mario Dragi dobio podršku ključnih partija za formiranje italijanske vlade

Izvor: N1 televizija, 06.Feb.2021

Nekadašnji predsednik Evropske centralne banke Mario Dragi dobio je načelnu podršku dve ključne partije za formiranje nove italijanske vlade, koja će odlučivati o trošenju više od 200 milijardi evra koje je Italija dobila od Evropske unije za oporavak ekonomije.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.