Došlo je vreme da se Zapadni Balkan pridruži EU

Izvor: Vesti-online.com, 01.Maj.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Došlo je vreme da se Zapadni Balkan pridruži EU"

Evropski komesar za proširenje i dobrosusedske odnose Johanes Han izjavio je danas da je došlo vreme da se integrisanjem Zapadnog Balkana dovrši proces ujedinjenja Evrope.

On je to napisao na Tviteru, povodom obeležavanja 15 godina od prijema u EU 10 zemalja srednje i istočne Evrope, dodajući da je to ambiciozan projekat zasnovan na "zajedničkim naporima i zajedničkoj viziji da bi se obezbedili mir, prosperitet i bezbednost za sve građane EU".

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ova vizija se ostvarila i vreme je da gledamo napred i finalizujemo istorijski projekat ujedinjenja Evrope integracijom Zapadnog Balkana. Siguran sam da će uz zajedničke napore to biti uspešna priča za obe strane. Zajedno smo jači - napisao je Han.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Han: Vreme da se integrisanjem Zapadnog Balkana dovrši proces ujedinjenja EU

Izvor: Danas, 01.Maj.2019

Evropski komesar za proširenje i dobrosusedske odnose Johanes Han izjavio je da je došlo vreme da se integrisanjem Zapadnog Balkana dovrši proces ujedinjenja Evrope. Članak Han: Vreme da se integrisanjem Zapadnog Balkana dovrši proces ujedinjenja EU se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.