Doneta odluka o obustavi antiterorističkih akcija, Janukovič pristao na vanredne izbore!

Izvor: Večernje novosti, 21.Feb.2014, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doneta odluka o obustavi antiterorističkih akcija, Janukovič pristao na vanredne izbore!

KIJEV - Sukobi na ulicama Kijeva, koji su se nastavili u četvrtak uprkos primirju koje je u sredu veče dogovoreno između ukrajinskog predsednika Viktora Janukoviča i lidera opozicije smirili su se u popodnevnim satima. Posle razgovora sa evropskim zvaničnicima predsednik Ukrajine pristao je na vanredne izbore, a situacija se u toku večeri smirila.Evropska unija donela je odluku da uvede sankcije odgovornima za stanje u Ukrajini, a u ukrajinskom Parlamentu večeras je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << izglasana rezolucija kojom se traži obustavljanje svih antiterorističkih operacija u zemlji i povlačenje svih pripadnika snaga reda u njihove stalne baze.Pratite sa nama dešavanja u Ukrajini iz časa u čas.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Doneta odluka o obustavi antiterorističkih akcija, Janukovič pristao na vanredne izbore, 75 žrtava protesta

Izvor: Večernje novosti, 21.Feb.2014

KIJEV - Sukobi na ulicama Kijeva, koji su se nastavili u četvrtak uprkos primirju koje je u sredu veče dogovoreno između ukrajinskog predsednika Viktora Janukoviča i lidera opozicije, smirili su se u popodnevnim satima. Posle razgovora sa evropskim zvaničnicima predsednik Ukrajine pristao je na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.