Dogovor će pretvoriti Britaniju u koloniju

Izvor: B92, 13.Nov.2018, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dogovor će pretvoriti Britaniju u koloniju"

London -- Britanska premijerka Tereza Mej i EU rešavaju pitanje Bregzita na način koji će Veliku Britaniju pretvoriti u koloniju.

To je izjavio bivši britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson.

“Niko ne naseda na ovo pozorište. Jedno odlaganje za drugim, izrežiranim odlaganjem", napisao je Džonson na svom nalogu na Tviteru.

On je uveren da će biti postignut dogovor koji će označiti predaju Velike Britanije, preneo je Rojters. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Džonson je dodao da će Britanija "biti osuđena na ostanak u carinskoj uniji i pod regulatornom kontrolom Brisela".

"Ljudi nisu glasali za kolonijalni status", napisao je Džonson. Prema njegovm rečima, "budućnost može biti svetla samo ako sada promenimo kurs".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Dogovor će pretvoriti Britaniju u koloniju"

Izvor: Vesti-online.com, 13.Nov.2018

Britanska premijerka Tereza Mej i EU rešavaju pitanje Bregzita na način koji će Veliku Britaniju pretvoriti u koloniju...To je izjavio bivši britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson..."Niko ne naseda na ovo pozorište. Jedno odlaganje za drugim, izrežiranim odlaganjem", napisao je Džonson...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.