Izvor: Beta, 27.Apr.2023, 12:21

Do 30. aprila glasanje na konkursu Delegacije EU za 'heroje' lokalnih zajednica u Srbiji

Delegacija Evropske unije u Srbiji pozvala je građane da do 30. aprila glasaju za "heroje" iz lokalnih zajednica koji su se, kako se navodi, istakli dobrim delima u 2022. godini.Zainteresovani mogu glasati anonimno putem sajta onisuheroji.rs a nominovana su 172 kandidata različitih zanimanja, mesta stanovanja i obrazovnih profila.Svi kandidati su predstavljeni kratkim biografijama i objašnjenjem zašto su nominovani.Pobednici konkursa biće nagrađeni putovanjem za dvoje po istoku Srbije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Glasaj za svog Heroja do 30. aprila!

Izvor: Svet plus, 27.Apr.2023

Glasaj za svog Heroja! Glasanje za heroje je potpuno anonimno , a svi zainteresovani mogu glasati do 30. aprila. Pored glavne, izabrani heroji i heroine, dobiće i vredne poklon-pakete...Da solidarnost definiše, pokreće i održava jedno društvo pokazale su nam brojne pristigle prijave u okviru konkursa...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.