Đorđević zahvalio ambasadorki Portugala na aktivnoj podršci te zemlje na putu Srbije u EU

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Sep.2019, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević zahvalio ambasadorki Portugala na aktivnoj podršci te zemlje na putu Srbije u EU

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je danas tokom razgovora sa novoimenovanom ambasadorkom Portugala Marijom Virdžinijom Mendes Da Silva Pinom da je Srbija zahvalna toj zemlji na aktivnoj podršci na putu u Evropsku uniju.

Kako se u saopštenju navodi, ministar je preneo svoja očekivanja u vezi sa početkom saradnje resornog ministarstva i Portugala u oblastima >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koje su od interesa za građane obe zemlje, a koje su u nadležnosti institucije na čijem je čelu. Marija Virdžinija Mendes Da Silva Pina zahvalila je Đorđeviću na prijemu i poručila da će nastojati da unapredi saradnju Srbije i Portugala.

U saopštenju miniustarstva se dodaje da je ona predložila je da se sa tim ministarstvom otpočne saradnja u oblasti socijalnog osiguranja, koja bi bila proširena u budućnosti i na druge oblasti koje su u nadležnosti resornog ministarstva.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.