Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Maj.2023, 10:07

Đedović sa Kopmanom o podršci EU unapređenju energetske bezbednosti Srbije

Ministarka rudarstva i energetike Srbije Dubravka Đedović razgovarala je danas sa generalnim direktorom Generalnog direktorata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Janom Kopmanom o procesu energetske tranzicije, reformama u energetskom sektoru i podršci EU unapređenju energetske bezbednosti Srbije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Đedović: Dobra saradnja Srbije sa UN agencijama

Izvor: Blic, 16.Maj.2023

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović razgovarala je danas sa zamenikom izvršnog sekretara Ekonomske komisije UN za Evropu (UNECE) Dmitrijem Marijašinom i stalnom koordinatorkom UN u Srbiji, Fransoaz Žakob o zajedničkim projektima u energetici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.