Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jun.2021, 17:41

Dijalog privreda Zapadnog Balkana i EU za bržu integraciju u jedinstveno tržište

Evropska komisija i Кomorski investicioni forum Zapadnog Balkana (КIF ZB 6) pokrenuli su zajedničku poslovnu platformu "ZB6-EU" koja okuplja privrednike regiona i predstavnike EU sa ciljem unapredjenja dijaloga i podrške zapadnobalkanskim ekonomijama da se pripreme za integraciju u jedinstveno evropsko tržište, saopštila je danas Privredna komora Srbije (PKS).

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

PKS: Dijalog privreda Zapadnog Balkana i EU za bržu integraciju u jedinstveno tržište

Izvor: Danas, 16.Jun.2021

Evropska komisija i Кomorski investicioni forum Zapadnog Balkana (КIF ZB 6) pokrenuli su zajedničku poslovnu platformu "ZB6-EU" koja okuplja privrednike regiona i predstavnike EU sa ciljem unapređenja dijaloga i podrške zapadnobalkanskim ekonomijama da prevaziđu izazove i pripreme se za integraciju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.