Delegacija Evropske komisije u skupštini Srbije

Izvor: S media, 10.Feb.2011, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegacija Evropske komisije u skupštini Srbije

Šef poslaničke grupe "Za evropsku Srbiju" Nada Kolundžija i član Odbora za evropske integracije republičkog parlamenta Nataša Vučković razgovaraće sutra u Beogradu sa članovima delegacije Evropske komisije, najavljeno je iz Skupštine Srbije.

Delegaciju EK predvodi zamenik direktora Direktorata EK za proširenje Stefano Sanino, a u njoj su i Lars Erik Forsberg iz Odeljenja za Srbiju Direktorata i šef delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer.

Sastanak će biti održan u Domu Narodne skupštine u 12.15 časova, dodaje se u saopštenju.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delegacija Evropske komisije sutra u skupštini Srbije

Izvor: Blic, 10.Feb.2011

BEOGRAD - Šefica poslaničke grupe "Za evropsku Srbiju" Nada Kolundžija i članica Odbora za evropske integracije republičkog parlamenta Nataša Vučković razgovaraće sutra u Beogradu sa članovima delegacije Evropske komisije, najavljeno je iz Skupštine Srbije. ..Delegaciju EK predvodi zamenik...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.