Datum za početak pregovora u junu 2013.

Izvor: NaDlanu.com, 24.Okt.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Datum za početak pregovora u junu 2013.

Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uveren da će Srbija u junu sledeće godine dobiti datum za početak pregovora za priključivanje Evropskoj uniji.

"Cilj nam je da imamo mir i stabilnost. U tom smislu se bezbednosno veoma odgovorno ponašamo i uveren sam da ćemo sa takvim ponašanjem nastaviti i ubuduće. Takođe sam uveren da se Srbija nalazi na evropskom putu i da ćemo dobiti datum u junu. To je jedna od stvari koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << za nas i u bezbednosnom smislu veoma značajne", rekao je Vučić novinarima posle otvaranja međunarodne konferencije "Balkanski ratovi 1912/1913: Nova viđenja i tumačenja" u Domu vojske Srbije.(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.