Datum još moguć

Izvor: Danas, 09.Apr.2013, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Datum još moguć

Ima još prostora da Srbija uskoro napravi novi korak u svojoj evropskoj integraciji, odnosno da dobije pozitivan signal iz Brisela za početak pregovora o članstvu sa EU, ali u narednih par dana državni vrh u Beogradu mora ozbiljno da shvati svoju poziciju i ulogu u postizanju dogovora s Prištinom, kao i u njegovoj primeni ako do sporazuma dođe, reklo je Danasu više sagovornika bliskih Vladi Srbije i Evropskoj komisiji.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Datum moguć, igraju se produžeci"

Izvor: B92, 09.Apr.2013

Beograd/Brisel -- Ima još prostora za dobijanje datuma, ali državni vrh mora ozbiljno da shvati svoju poziciju u postizanju dogovora s Prištinom, kažu izvori lista Danas...Ima još prostora da Srbija uskoro napravi novi korak u svojoj evropskoj integraciji, odnosno da dobije pozitivan znak iz Brisela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.