Danas se ukidaju vize za Srbiju, Makedoniju i Crnu Goru

Izvor: Cafe.ba, 30.Nov.2009, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas se ukidaju vize za Srbiju, Makedoniju i Crnu Goru

Nakon višegodišnjih pregovora i priprema, Evropska unija bi danas trebala donijeti definitivnu odluku o ukidanju viza za građane Srbije, Makedonije i Crne Gore.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skoplje pozdravlja ukidanje viza

Izvor: EMportal, 30.Nov.2009

Makedonska vlada pozdravila je danas odluku o viznoj liberalizaciji kojom pada šengenska barijera za građane Makedonije, Crne Gore i Srbije.

Nastavak na EMportal...

Domaći mediji o ukidanju viza

Izvor: B92, 01.Dec.2009, 05:00

Beograd -- Svi beogradski dnevni listovi posvetili su naslovne strane današnjih izdanja odluci Saveta ministara EU da ukine vize za građane Srbije, Crne Gore i Makedonije... Milica Delević, direktorka Kancelarije za evropske integracije Vlade Srbije, kaže za "Danas" da je ukidanje viza da EU politički...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.