Izvor: Blic, 30.Okt.2022, 19:55

DVE VLADE ANE BRNABIĆ Obe nastale u vremenima teške krize, ali su prioriteti drugačiji: TRI RAZLOGA zašto je ovaj sastav tima iz Nemanjine KORAK NAPRED u odnosu na onaj iz 2020.

Nova i stara vlada imaju istu premijerku i još devet ministara od kojih šest vode iste resore, ali mnogo toga je drugačije: od okolnosti u kojima su nastale, broja ministara, broja žena i nestranačkih ličnosti do prioriteta. Analitičari ocenjuju za "Blic" da je nova vlada možda malo bliže EU od prethodne, ali i da se suočava sa znatno težim izazovima.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TRI RAZLOGA ZAŠTO JE NOVI SASTAV IZ NEMANJINE KORAK NAPRED: Dve vlade Ane Brnabić - obe nastale u teška vremena, ali prioriteti su drugačiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2022

Nova i stara vlada imaju istu premijerku i još devet ministara od kojih šest vode iste resore, ali mnogo toga je drugačije: od okolnosti u kojima su nastale, broja ministara, broja žena i nestranačkih ličnosti do prioriteta. Analitičari ocenjuju..Zanimljivo da je i prethodna vlada formirana u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.