DSS: Vlast se bavi samo sa EU

Izvor: B92, 11.Dec.2013, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Vlast se bavi samo sa EU

Beograd -- Srbija propada jer se vlast usredsredila na samo jedno pitanje - početak pregovora s EU, izjavio je predsednik DSS Vojislav Koštunica.

On je rekao da se vlast ne bavi pitanjima važnim za grašane i pokretanjem privrede.

"Zbog toga propada Srbija i njene opštine među kojima je i Voždovac, koje nisu izolovano ostrvo. Ova vlast je, kao i prethodna, zanemarila sva ostala pitanja", rekao je Koštunica na predizbornom skupu DSS u hotelu "Srbija". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Lider DSS je pozvao građane da u nedelju 15. decembra na izborima za odbornike na Voždovcu glasanju za njegovu stranka jer ona nudi konkretna rešenja za mnogobrojne probleme koji tište gradjane.

"Mi vodimo odgovornu i doslednu politiku i nećemo izneveriti birače. Imamo dobre kandidate što je najbolja garancija da će držati reč ako budu izabrani", rekao je Koštunica.

Predsednik DSS je istakao da u nekim delovima Voždovca nedostaju kanalizacija, vodovodna mreža, dok je saobraćaj neuređen, kao i parkovi, a posečeno je dosta šume u Šumicama.

"To je zato što je prethodna vlast u Beogradu sve centralizovala i vodila računa jedino o tome ko je na vlasti u opštinama i ta zlehuda sudbina pogodila je i Voždovac. Izbori na Voždovcu i predstojeći izbori u Beogradu su prilika da se to promeni", rekao je Koštunica.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.