DS: Kritikovaćemo Vladu ali nećemo izazivati nestabilnost

Izvor: NaDlanu.com, 30.Apr.2013, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Kritikovaćemo Vladu ali nećemo izazivati nestabilnost

Demokratska stranka (DS) saopštila je da nije tačno da neće kritikovati Vladu Srbije u naredna dva meseca, već da neće izazivati nestabilnost i biti destruktivna jer mogućnost dobijanja datuma za početak pregovora DS vidi kao krunu svoje dvadesetogodišnje politike.

"Politika DS oduvek je bila Srbija kao članica Evropske unije. Zbog toga, mogućnost dobijanja datuma za početak pregovora u junu vidimo kao krunu svoje dvadesetogodišnje politike i DS neće učiniti ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da tu mogućnost ugrozi", navodi se u saopštenju te stranke. DS je to saopštenje izdala povodom informacija pojedinih medija da se na Predsedništvu te stranke raspravljalo o zahtevu predsednika Dragana Đilasa da u naredna dva meseca demokrate ne kritikuju Vladu Srbije i da je taj sastanak završen bez zaključaka. "Svakako da ćemo biti kritični prema svemu onome što nije dobro i davati predloge rešenja za probleme u ekonomiji, obrazovanju, zdravstvu, kritikovati nestručnost ministara u ovoj Vladi, atmosferu linča i nesigurnost koja se u Srbiji stvara", navodi se. (Izvor: Beta)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

DS: Kritikovaćemo Vladu, ali nećemo izazivati nestabilnost

Izvor: S media, 30.Apr.2013

Demokratska stranka (DS) saopštila je da nije tačno da neće kritikovati Vladu Srbije u naredna dva meseca, već da neće izazivati nestabilnost i biti destruktivna, jer mogućnost dobijanja datuma za početak pregovora DS vidi kao krunu svoje dvadesetogodišnje politike..."Politika DS oduvek je bila...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.