DJB postao punopravni član Alijanse evropskih konzervativaca i reformista (ACRE)

Izvor: Beta, 25.Feb.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJB postao punopravni član Alijanse evropskih konzervativaca i reformista (ACRE)

Pokret Dosta je bilo saopštio je danas da je postao punopravni član evrospke političke organizacije Alijansa evropskih konzervativaca i reformista (ACRE).Iz DJB saopštavaju da je ta organizacija treća po snazi politička grupacija u Evropi koja okuplja političke EU-protivnike, EU-skeptike i EU-realisti opozicija "vladajućim EU-fanaticima u Evropi".Posle svečanog potpisivanja pristupnice u Rimu, osnivač DJB Saša Radulović rekao je da je DJB za Evropu, ali protiv Evropske unije."Sada imamo EU iz koje države počinju da beže. Nešto je u EU fundamentalno pogrešno. EPP već predugo upravlja Evropskom unijom. U maju će se održati izbori za EU parlament, i to je šansa da se nešto promeni. Nije nam potrebna birokratska Evropa niti federalistički sistem. Ono što nam je potrebno jeste unija suverenih država. Potrebna nam je demokratija, potrebno nam je da vlade država odgovaraju svom narodu, a ne da bezimeni birokrati donose odluke u ime svih", rekao je Radulović.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

DJB postao punopravni član Alijanse evropskih konzervativaca i reformista (ACRE)

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Feb.2019

Pokret Dosta je bilo saopštio je danas da je postao punopravni član evrospke političke organizacije Alijansa evropskih konzervativaca i reformista (ACRE)...Iz DJB saopštavaju da je ta organizacija treća po snazi politička grupacija u Evropi koja okuplja političke EU-protivnike, EU-skeptike i EU-realistei...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.