D S S: BRIK i SAD, ne EU!

Izvor: S media, 12.Okt.2011, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

D S S: BRIK i SAD, ne EU!

Izveštaj Evropske komisije predstavlja poraz vlasti, poraz politike koja je počela primenom S S P-a, kaže Zoran Šami iz Demokratske stranke Srbije.

Poslanici Demokratske stranke Srbije (D S S) smatraju da je današnji Izveštaj EK poguban po budućnost Srbije. Zoran Šami je danas u Skupštini Srbije na vrlo oštar način komentarisao dobijanje preporuke za status kandidata Srbije u EU. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

SRS: Odluka EK je ucena!

Cvetković: Preporuka EK priznanje Vladi Srbije

Đukić-Dejanović: Odlična vest

-Formulacija koju je Štefan File izneo, a koja glasi da će pregovori početi onog trenutka kada Srbija ostvari napredak u razgovorima sa Prištinom, jasno govori da se misli na razgovor dve nezavisne države – rekao je Šami. - Ovo je definitivni poraz politike aktuelne vlasti, kao i poraz politike koja je počela jednostranom primenom Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju i koja je bila ponizna u odnosu na EU.

Šami je ponovio da je stav D S S-a da bi Srbija morala da se okrene saradnji sa Amerikom i zemljama BRIK-a, a ne EU.

Bojana Vuković

(FOTO: Medija centar Beograd)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.