Cvetković: Učinjen krupan korak

Izvor: B92, Tanjug, 24.Dec.2009, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković: Učinjen krupan korak

Beograd -- Premijer Mirko Cvetković izjavio je da je Srbija napravila krupan korak podnoseći kandidaturu za članstvo u Evropskoj uniji.

Premijer je za RTS rekao da je kandidatura Srbije logičan sled posle vizne liberalizacije i odmrzavanja trgovinskog sporazuma sa EU. "Očekuje se da do kraja ove godine u Srbiju uđe 250 miliona evra - do kraja godine 'Fijat' će uplatiti 100 miliona dolara, stići će 100 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evra od dokapitalizacije Komercijalne banke, kao i makroekonomska pomoć Evropske unije od 50 miliona evra", kaže on.

Cvetković je rekao da ne može da licitira datumima, ali da je entuzijasta kada je u pitanju ulazak u EU.

"Najveći deo 'lopte' u našem je dvorištu", izjavio je Cvetković.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paketić iz Torina

Izvor: Kurir, 24.Dec.2009

BEOGRAD - Srbija će konačno ispod novogodišnje jelke dočekati paketić sa potpisom „Fijat“! U njemu će se, pored 100 miliona evra, naći i obećanje da će Italijani do kraja 2010. godine uplatiti još toliko para zajedničkom preduzeću „Fijat automobili Srbija, ali i da će 1.500 „Zastavinih“...

Nastavak na Kurir...

Kandidatura krupan korak

Izvor: S media, 24.Dec.2009

Premijer Mirko Cvetković ocenio da je Srbija napravila krupan korak podnoseći kandidaturu za članstvo u EU. ..Premijer Cvetković je sinoć rekao da ne može da licitira datumima, ali da je entuzijasta kada je u pitanju ulazak u EU..."Najveći deo 'lopte' u našem je dvorištu", izjavio je Cvetković...Na...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.