Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora produžila sankcije Rusiji

PODGORICA - Crna Gora produžiće sankcije Rusiji još šest mjeseci, do januara 2018. godine, pošto su takvu odluku donijeli lideri EU, saopšteno je iz crnogorskog Ministarstva inostranih poslova.

"Crna Gora se u kontinuitetu usaglašava sa odlukama EU u okviru zajedničke spoljne i bezbjednosne politike", navedeno je u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Lideri EU su se dogovorili u četvrtak, 22. juna, da za još šest mjeseci produže sankcije Rusiji zbog Ukrajine.

Crna Gora se na ljeto 2014. pridružila sankcijama EU protiv Rusije. Zvanična Moskva je nedugo zatim uzvratila embargom na poljoprivredne proizvode iz Crne Gore, u prvom redu na vino.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Moskva

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Crna Gora produžila sankcije Rusiji do januara 2018.

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jun.2017

Crna Gora produžiće sankcije Rusiji još šest meseci, do januara 2018. godine, pošto su takvu odluku doneli lideri EU, saopšteno je iz crnogorskog Ministarstva inostranih poslova...- Crna Gora se u kontinuitetu usaglašava sa odlukama EU u okviru zajedničke spoljne i bezbednosne politike - navedeno...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.