Čeferin govorio o stadionima u Srbiji i Dekiju Stankoviću

Izvor: RTS, 20.Dec.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeferin govorio o stadionima u Srbiji i Dekiju Stankoviću

Prvi čovek Evropske fudbalske unije Aleksander Čeferin, posle sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, izjavio je da je Uefa spremna da pomogne oko ulaganja u izgradnju stadiona širom zemlje.
Čeferin, koji je došao u Beograd na proslavu 100 godina Fudbalskog saveza Srbije, u izjavi Tanjugu poručio je da ga raduju planovi oko poboljšanja infrastrukture u Srbiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Volim da dođem u Srbiju, u njoj se osećam kao kod kuće. Sastanak sa predsednikom Vučićem bio je dobar, pričali smo u vezi poboljšanja infrastrukture i planovi su dobri. Nadam se da će za par godina Srbija biti jedna od boljih zemalja po tom pitanju", rekao je Čeferin Tanjugu.
Na pitanje da li je bilo razgovora o izgradnji Nacionalnog stadiona, koji se planira u Beogradu, Čeferin je odgovorio da je bilo priče o više projekata.
"Razgovarali smo o više projekata, ali ne konkretno, jer nismo imali vremena. Apsolutno želimo da pomognemo, imamo sjajnu saradnju sa FSS i pomoći ćemo koliko možemo."
Čeferin se osvrnuo i na to što je Dejan Stanković, koji je baš na njegov poziv jedno vreme bio angažovan u Uefi, postao trener Crvene zvezde.
"Iznenadio me malo. Deki je dobar momak i zna mnogo o fudbalu. Želim mu sve najbolje u Zvezdi", istakao je prvi čovek evropskog fudbala.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srbijo, znaš li koliko si uticajna u UEFA? Čeferin objasnio usred Beograda!

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2019

Sve snažnija je veza između FSS i UEFA...Fudbalski savez Srbije večeras na gala svečanosti dodeljuje nagrade najboljima u 2019. godini, a ujedno obeležava i 100 godina postojanja...Ceo događaj je uveličao i prvi čovek UEFA Aleksander Čeferin, koji se najpre obratio prisutnima u Narodnom pozorištu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.