Čeferin: Radujem se što će naredni Kongres UEFA biti održan u Beogradu

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 00:25

Čeferin: Radujem se što će naredni Kongres UEFA biti održan u Beogradu

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander Čeferin doputovao je u u još jednu posetu Fudbalskom savezu Srbije.

Iskoristio priliku da istakne koliko je za ceo region važno što će se naredni sastanak najvišeg tela UEFA održati upravo u Beogradu.

"Uvek se osećam lepo u vašem gradu i mnogo se radujem što će naredni Kongres UEFA biti održan u prestonici Srbije. Kako ja to volim da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kažem, na našim prostorima”, rekao je predsednik UEFA.

Njega je dočekala delegacija FS Srbije na čelu sa predsednikom Draganom Džajićem, potpredsednikom Branislavom Nedimovićem i generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem.

"Gostoprimstvo srpskog saveza i srpskog naroda nikada nisu bili upitni. Već sada sam siguran da će organizacija Kongresa UEFA biti na najvišem mogućem nivou. Svaki put kada dođem u Beograd uverim se da su kapaciteti sve veći i veći. Za delegate je mnogo važno što je hotel povezan sa centrom u kome će se održati Kongres i to znatno olakšava kompletan proces logistike i organizacije događaja”, zaključio je Čeferin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.