Carinske kontrole posle Bregzita će mnogo koštati trgovce

Izvor: EurActiv Srbija, 11.Sep.2017, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinske kontrole posle Bregzita će mnogo koštati trgovce

Uvodjenje carinskih kontrola posle izlaska Velike Britanije iz Evropske unije moglo bi da košta trgovce više od četiri milijarde funti godišnje, procenjuje se u izveštaju britanskog tink-tenka objavljenom 11. septembra. Britanska vlada planira da napusti carinsku uniju EU kada napusti blok i želi da pregovora o novim odnosima kako bi obezbedila trgovinu sa što manje trzavica.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Carinske kontrole posle Bregzita koštaće mnogo trgovce

Izvor: Radio 021, 11.Sep.2017

Uvođenje carinskih kontrola posle izlaska Velike Britanije iz Evropske unije moglo bi da košta trgovce više od četiri milijarde funti godišnje, procenjuje se u izveštaju britanskog tink-tenka objavljenom danas...Britanska vlada planira da napusti carinsku uniju EU kada napusti blok i želi da pregovora...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.