Čanak pozdravlja otvaranje poglavlja kao novi korak ka EU

Izvor: Danas, 27.Jun.2019, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak pozdravlja otvaranje poglavlja kao novi korak ka EU

Predsednik Odbora za evropske integracije Skuštine Srbije Nenad Čanak ocenio je da je današnjim otvaranjem još jednog poglavlja u pregovorima sa EU, Srbija još jedan korak bliže svom evropskom cilju. Članak Čanak pozdravlja otvaranje poglavlja kao novi korak ka EU se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Čanak: Još jedno poglavlje - korak bliže evropskom cilju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2019

Otvaranjem još jednog poglavlja u pregovorima sa EU Srbija je korak bliže svom evropskom cilju, izjavio je danas predsednik skupštinskog Odbora za evropske integracije Nenad Čanak...On je ocenio da je dobro da postoji spremnost u Srbiji da se otvori više poglavlja i dodao da očekuje da će koraci...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.