CEP: Na mesto Miščević postaviti pođednako stručnu osobu

Izvor: EurActiv Srbija, 25.Sep.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEP: Na mesto Miščević postaviti pođednako stručnu osobu

Tanja Miščević, dosadašnja šefica Pregovaračkog tima za vodjenje pregovora o pristupanju Srbije Evropskoj uniji, podnela je ostavku na tu funkciju. Miščević postaje zamenica generalne sekretarke Regionalnog saveta za saradnju, dok još uvek nije poznato ko će doći na njeno mesto. Miščević je bila šefica Pregovaračkog tima od njegovog osnivanja pre šest godina.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

CEP: Na mesto Tanje Miščević postaviti podjednako stručnu osobu

Izvor: Beta, 25.Sep.2019

Odlazak Tanje Miščević sa mesta šefice Pregovaračkog tima za vodjenje pregovore o pristupanju Srbije EU je i prilika da Vlada Srbije pokaže da li zaista želi da Srbija bude kredibilan i ozbiljan kandidat za članstvo, rekli su danas u Centru za evropske politike (CEP).Ukazali su da će Vlada to...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.