CENIM IDEJU, ALI UMORILA SAM SE Konstrakta šokirala sve izjavom o članstvu Srbije u EU

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2022, 19:52

"CENIM IDEJU, ALI UMORILA SAM SE" Konstrakta šokirala sve izjavom o članstvu Srbije u EU

Ana Đurić Konstrkta gostovala je u emisiji hrvatskog voditelja Aleksandra Stankovića "Nedjeljom u 2".

Na pitanje da li bi bilo dobro da Srbija što pre uđe u Evropsku Uniju, Konstrakta je istakla da se posle ovoliko godina čekanja na članstvo Srbije umorila od te ideje.

KONSTRAKTA: CENIM EVROPSKU UNIJU ALI SAM SE UMORILA!

Konstrakta o ulasku Srbije u EU:

"Nekako mi se to mnogo oteglo, stalno nam tu stoje neki uslovi, "nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti dobra suknja devojčice, vrati se, ajde popravi ovo"...mi radimo a to stalno nekako beži! JA VIŠE O TOME NE RAZMIŠLJAM!" pic.twitter.com/noCZFhysw8

— Detektor laži (@LaziDetektor) May 29, 2022

- Nekako mi se to mnogo oteglo, stalno nam tu stoje neki uslovi, "nije ti dobra suknja devojčice, vrati se, ajde popravi ovo"... mi radimo a to stalno nekako beži! Ja više o tome ne razmišljam! Cenim ideju, ali umorila sam se." - rekla je Đurić.

Konstrakta je nedavno kao predstavnica Srbije osvojila peto mesto na Evrosongu, koji je održan u Italiji.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NIKAD NEĆU KORISTITI BOTOKS": Konstrakta progovorila o standardima lepote, pa otkrila da je gurman, a ovo tradicionalno jelo ne zna da sprema

Izvor: Blic, 29.Maj.2022

Ana Đurić Konstrakta koja je zauzela 5. mesto na "Evroviziji" u Torinu sada je odgovrarala na pitanja fanova u emisiji kod voditelja Aleksandra Stankovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.