Burno u Skoplju zbog Rusa: Ivanov u klin, Zaev u ploču

Izvor: B92, 27.Mar.2018, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burno u Skoplju zbog Rusa: Ivanov "u klin", Zaev "u ploču"

Makedonski predsednik Đorđe Ivanov izjavio je da je odluka o proterivanju ruskih diplomata ishitrena. "Republika Makedonija, kao zemlja kandidat za članstvo u EU, sledi politiku Unije i njene odluke donete konsenzusom na nivou EU. S obzirom na to da odluke o proterivanju ruskih diplomata ne predstavljaju izraz harmoničnih stavova svih država članica EU, već pojedinačne odluke pojedinih država clanica", rekao je Ivanov, prenosi MIA.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ivanov: Odluka ishitrena, Zaev: Odluka da ne naruši odnose s Rusijom

Izvor: Večernje novosti, 27.Mar.2018

Makedonski predsednik Đorđe Ivanov izjavio je danas da je odluka o proterivanju ruskih diplomata ishitrena Makedonski predsednik Đorđe Ivanov izjavio je danas da je odluka o proterivanju ruskih diplomata ishitrena."Republika Makedonija, kao zemlja kandidat za članstvo u EU,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.