Brnabićeva na prijemu kod evropskih zvaničnika FOTO

Izvor: B92, 27.Sep.2018, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva na prijemu kod evropskih zvaničnika FOTO

Njujork -- Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić, prisustvovala je sinoć prijemu koji su organizovali vosoki zvaničnici EU.

Kako je saopšteno iz kabibeta premijerke Srbije, prijem su organizovali predsednik Evropskog saveta Donald Tusk, prvi potpredsednik Evropske komisije Frans Timermans i visoka predstavnica EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Federika Mogerini.

Na prijemu, predsednica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vlade susrela se i sa predstavnicima američke administracije i razgovarala je sa Vesom Mičelom, pomoćnikom državnog sekretara za Evropu i Evroaziju.

Brnabić je razgovarala i sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini, bivšim slovenačkim premijerom Mirom Cerarom i drugim zvaničnicima.

Večera je organizovana u okviru Generalne skupštine UN u Njujorku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.