Brnabićeva: Nisam ni nezadovoljna ni preterano zadovoljna

Izvor: B92, 28.Feb.2019, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva: Nisam ni nezadovoljna ni preterano zadovoljna

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da nije nezadovoljna dinamikom otvaranja poglavlja u pregovorima Srbije sa Evropskom unijom.

Ona je dodala da nije ni preterano zadovoljna, ali da na to ne može da utiče.

Nakon zajedničke sednice vlada Srbije i Republike Srpske u Beogradu Brnabić je novinarima kazala da je njen posao da se bavi ubrzanjem reformi koje se sprovode u Srbiji, a da na dinamiku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utiču zemlje članice EU.

"Evropska unija svakako ima neke svoje probleme, neke svoje stvari kojima se bavi", kazala je Ana Brnabić.

Ona je istakla da je dinamika otvaranja poglavlja uslovljena time, a ne stepenom reformi koje postoje u Srbiji.

"Čini mi se da su to čak svi jasno rekli", kazala je premijerka Srbije.

Dodala je da njen posao da reforme idu dobro, da se ubrzaju koliko god mogu, a da će dalji posao dinamike zavisiti od zemalja članica EU.

"Mi radimo svoj posao, implementiramo reforme zbog građana, a dinamika ce biti stvar samih zemalja članica EU", kazala je Ana Brnabić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ANA BRNABIĆ: Otvaranje poglavlja zavisi od članica EU

Izvor: Kurir, 01.Mar.2019, 13:27

Nisam nezadovoljna dinamikom otvaranja poglavlja, niti preterano zadovoljna, ali na to Srbija ne može da utiče, već o tome odlučuju zemlje članice EU.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.