Brnabić u Briselu

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 07:35

Brnabić u Briselu

Predsednica Vlade Ana Brnabić učestvovaće danas u Briselu na panel diskusiji, koju organizuje medijska platforma "Euractiv Srbija".

Tema panela je "DA, ALI: Vizija budućnosti Srbije u Evropskoj uniji".

Planirano je da se Brnabić sastane s predsednikom Evropskog saveta Šarl Mišelom, komesarom EU za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem, komesarom EU za ekonomiju Paolom Đentilonijem, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen i potpredsednikom EK Marekom Šefčovičem.

Predsednica Vlade će imati odvojene sastanke sa najvišim zvaničnicima Evropske unije.

Pored premijerke Brnabić, koja će svojim obraćanjem otvoriti dogadjaj, govoriće i ministarka za evropske integracije Tanja Miščević, generalni direktor za susedstvo i proširenje u Evropskoj komisiji Gert Jan Kupman i poslanik Evropskog parlamenta i izvestilac za Srbiju Vladimir Bilčik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijerka Srbije danas u Briselu: Planirani razgovori sa najvišim zvaničnicima EU

Izvor: Danas, 04.Jul.2023

Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovaraće danas u Briselu sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom i predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen, a imaće odvojene razgovore i sa drugim zvaničnicima EU.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.