Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Maj.2023, 20:08

Brnabić sa predstavnicima Svetske banke o rastu BDP-a, privlačenju investicija

BEOGRAD – Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima Svetske banke za Zapadni Balkan. Na sastanku je istaknuto da Srbija beleži velike ekonomske uspehe i da je u poslednje četiri godine Srbija zabeležila rast BDP od 9 odsto, što je tri puta veće od rasta BDP Evropske unije, a iznad rasta u […]
Vest Brnabić sa predstavnicima Svetske banke o rastu BDP-a, privlačenju investicija objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Brnabić s predstavnicima Svetske banke za Zapadni Balkan: Fokus na privlačenju investicija

Izvor: Danas, 17.Maj.2023

Premijerka Srbije Ana Brnabić je danas prenela predstavnicima Svetske banke za Zapadni Balkan da je fokus Srbije na privlačenju investicija, ulaganju u ljudski kapital i obrazovanje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.