Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Apr.2023, 12:49

Brnabić i komesarka EU Gabriel sutra na otvaranju nove zgrade BioSensa u Novom Sadu

BEOGRAD – Premijerka Ana Brnabić i komesarka Evropske unije za inovacije i istraživanje Marija Gabriel prisustvovaće sutra otvaranju nove zgrade Instituta BioSens u Novom Sadu. Nova zgrada, u Ulici Dr Zorana Đinđića 1, biće otvorena u 12.30 sati, najavljeno je iz vlade. Pročitajte još:   Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Brnabić i komesarka EU Gabriel sutra na otvaranju nove zgrade BioSensa u Novom Sadu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Android

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić primila japanskog ambasadora u oproštajnu posetu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Apr.2023

BEOGRAD – Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić primila je danas u oproštajnu posetu ambasadora Japana u Srbiji Kacumatu Takahikoa kome je zahvalila na ličnom doprinosu unapređenja bilateralnih i ekonomskih odnosa. Brnabić je izrazila nadu da će se odnosi i u budućnosti razvijati u...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Brnabić na otvaranju instituta BioSens: Pokazali smo da možemo da budemo centar izvrsnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2023, 02:12

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i komesarka Evropske unije za inovacije i razvoj Marija Gabriel, otvorile su novu zgradu instituta "Biosens" u Novom Sadu. Radi se o evropskom centru izvrsnosti, u kojem će u oblasti biotehnologije i nanotehnologije raditi više od 250 najboljih naučnika iz celog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.