Brnabić: Revizija istorije koja se dešava u Hrvatskoj je zastrašujuća

Izvor: Danas, 08.Sep.2019, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Revizija istorije koja se dešava u Hrvatskoj je zastrašujuća

Revizija istorije koja se dešava u Hrvatskoj je zaštrašujuća i ne samo za Srbiju i region, već i za celu Evropu, a to je problem koji prevazilazi Srbiju, to je problem EU, izjavila je večeras premijerka Srbije Ana Brnabić za regionalnu tv N1. Članak Brnabić: Revizija istorije koja se dešava u Hrvatskoj je zastrašujuća se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Premijerka Srbije danas i sutra u poseti Luksemburgu

Izvor: Danas, 09.Sep.2019, 08:27

Premijerka Srbije Ana Brnabić danas i sutra boravi u poseti Luksemburgu gde će biti nastavljeni razgovori o oblastima saradnje započete tokom posete Beogradu premijera te zemlje Gzavijea Betela. Članak Premijerka Srbije danas i sutra u poseti Luksemburgu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.