Britanski šef diplomatije: Izlazimo iz EU sa ili bez dogovora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jul.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski šef diplomatije: Izlazimo iz EU sa ili bez dogovora

Velika Britanija se pojačano priprema za Brexit bez sporazuma i biće spremna 31. oktobra izaći iz Evropske unije s dogovorom ili bez njega, rekao je danas britanski ministar vanjskih poslova Dominic Raab, dok EU Britaniju upozorava da promijeni svoj "tvrdoglavi" stav o Brexitu. Raab, pristaša Brexita, rekao je da se "nedemokratski" irski zaštitni mehanizam treba izbaciti iz sporazuma o razdruživanju. "Želimo dobar sporazum s partnerima iz EU, ali to treba...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

BRITANSKI ŠEF DIPLOMATIJE: Evropa je tvrdoglava, mora da promeni svoj stav!

Izvor: Kurir, 29.Jul.2019

Šef diplomatije Velike Britanije Dominik Rabocenio je danas da EU ima tvrdoglav stav koji bi morala da promeni ukoliko želi da izbegne Bregzit bez dogovora.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.