Britanski parlament traži analizu sporazuma sa EU

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Okt.2019, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski parlament traži analizu sporazuma sa EU

Komisija za finansije pri Parlamentu Velike Britanije zatražila je da Ministarstvo finansija sastavi novu prognozu troškova izlaska iz EU prema novom sporazumu sa Briselom, prije nego što političari sutra budu glasali o dokumentu. "Neprihvatljivo je to što Komisija nije dobila ovu informaciju od Ministarstva finansija. To liči na pokušaj izbjegavanja provjere", poručila je vršiteljka dužnosti predsjedavajućeg Komisije Ketrin Mekinel u pismu ministru finansija Sadžidu...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

KOD NJIH NEĆE LAKO PROĆI Britanski parlament traži ANALIZU sporazuma o Bregzitu

Izvor: Blic, 18.Okt.2019

Komisija za finansije pri Parlamentu Velike Britanije zatražila je da Ministarstvo finansija sastavi novu prognozu troškova izlaska iz EU prema novom sporazumu sa Briselom, pre nego što političari sutra budu glasali o dokumentu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.