Britanski parlament glasao za odlaganje Bregzita

Izvor: Danas, 28.Mar.2019, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski parlament glasao za odlaganje Bregzita

Britanski parlament glasao je ubedljivom većinom za odlaganje izlaska Velike Britanije iz Evropske unije do 12. aprila ili 22. maja. Članak Britanski parlament glasao za odlaganje Bregzita se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačka posle Bregzita – snebivljivi teškaš

Izvor: Danas, 28.Mar.2019

Sasvim je jasno da odlazak Velike Britanije nije u nemačkom interesu. Članak Nemačka posle Bregzita – snebivljivi teškaš se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Direktorka MMF: Evrozona nepripremljena za sledeću krizu

Izvor: Danas, 28.Mar.2019

Direktorka Medjunarodnog monetrnog fonda (MMF) Kristin Lagard upozorila je danas da evrozona nije dovoljno pripremljena da se suoči sa sledećom krizom i pozvala je evropske zvaničnike da ojačaju bankarski sistem, u obraćanju na konferenciji u Parizu. Članak Direktorka MMF: Evrozona nepripremljena...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.