Britanija: Tesna većina za ostanak u EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2016, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanija: Tesna većina za ostanak u EU

Britanska podrška ostanku u Evropskoj uniji iznosi 44 odsto a 42 procenata Britanaca izjasnilo se da žele da izađu iz Unije, pokazuje najnovija anketa.

Britanci izlaze 23. juna na referendum na kojem će odlučiti hoće li njihova zemlja ostati deo EU, što je odluka s dalekosežnim posledicama na politiku, ekonomiju, odbranu i diplomatiju u Britaniji ali i u ostatku Unije.

Najnovije ispitivanje javnog mišljenja je pokazalo da je 13 posto birača neodlučno, navodi se u anketi "Sandej obzervera".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Britanija:Tijesna većina za ostanak u EU

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2016

LONDON - Britanska podrška ostanku u Evropskoj uniji iznosi 44 odsto a 42 procenata Britanaca izjasnilo se da žele da izađu iz Unije, pokazuje najnovija anketa...Britanci izlaze 23. juna na referendum na kojem će odlučiti hoće li njihova zemlja ostati dio EU, što je odluka s dalekosežnim posljedicama...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.