Britanci izašli iz Evropske unije; Džonson: Moj i zadatak vlade da nas vodimo napred

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2020, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanci izašli iz Evropske unije; Džonson: Moj i zadatak vlade da nas vodimo napred

Rečima "Večeras napuštamo Evropsku uniju" obratio se premijer Boris Džonson građanima Velike Britanije.

"Za mnoge ljude ovo je zadivljujući trenutak nade, trenutak za koji su mislili da nikada neće doći. Mnogi osećaju uznemirenost i gubitak, a postoji i treća grupa, možda i najveća, a to su oni koji su već počeli da brinu da se politička svađa neće nikada završiti", rekao je premijer.

Kazao je da sva ta osećanja razume i poručio da je posao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vlade i njegov kao premijera da "ovu zemlju sada okupimo i vodimo nas napred".

"Ovo nije kraj, već početak", najvažnija je poruka po njegovim rečima.

"Ovo je trenutak kada sviće zora i zavesa se podiže za novi čin u našoj velikoj nacionalnoj predstavi", rekao je Džonson.

I bez obzira na prepreke, kako je rekao, uveren je da će Velika Britanija "uspeti".

"Poslušali smo ljude. Povratili smo samostalnost. Sada je vreme da se to iskoristi za oslobađanje punog potencijala ove sjajne zemlje i za poboljšanje života svih u svakom kutku našeg Ujedinjenog Kraljevstva", poručio je britanski premijer.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.