Borisov: Potrebno hitno ukidanje sankcija Rusiji

Izvor: Capital.ba, 08.Jul.2015, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borisov: Potrebno hitno ukidanje sankcija Rusiji

SOFIJA, Bugarski premijer Bojko Borisov rekao je danas da želi ukidanje sankcija Rusiji što je prije moguće. „Sa jedne strane, uvedene su sankcije Rusiji, a sa druge, Rusija je uvela kontrasankcije protiv EU. U ovoj situaciji svi gube, sankcije nisu dobre za privredu nijedne zemlje“, rekao je Borisov agenciji TASS. On je podsjetio da je Bugarska podržala uvođenje sankcija kao lojalna članica >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << NATO-a i EU, ali da Sofija mnogo gubi zbog tih restriktivnih mjera. „Značajan dio bugarskog sektora turizma, poljoprivrede i trgovine povezan je sa Rusijom i mi zato trpimo velike gubitke“, rekao je Borisov. Borisov je dodao da se nada da će „veliki šefovi, SAD i EU, uskoro shvatiti situaciju i da će ukinuti sankcije“, rekao je on.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Borisov: Hitno ukinuti zapadne sankcije Rusiji

Izvor: Blic, 08.Jul.2015

Bugarski premijer Bojko Borisov rekao je danas da se zalaže za ukidanje sankcija Rusiji što je pre moguće..."Sa jedne strane, uvedene su sankcije Rusiji, a sa druge, Rusija je uvela kontrasankcije protiv EU. U ovoj situaciji svi gube, sankcije nisu dobre za privredu nijedne zemlje", rekao je Borisov...On...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.