Boris Džonson potpisao, Britanija 31. januara izlazi iz EU

Izvor: RTS, 24.Jan.2020, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Džonson potpisao, Britanija 31. januara izlazi iz EU

Premijer Velike Britanije Boris Džonson potpisao je sporazum o razlazu Velike Britanije sa Evropskom unijom.
Boris Džonson je na svom Tviter nalogu naveo da je potpisao sporazum prema kojem će Velika Britanija napustiti EU 31. januara, kako kaže, poštujući demokratski mandat koji mu je dao britanski narod.

"Ovaj potpis >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << najavljuje novo poglavlje u istoriji naše zemlje", dodao je Džonson.
Prethodno su predsednici Evropske komisije i Evropskog saveta potpisali, bez prisustva medija, sporazum o razlazu Evropske unije sa Velikom Britanijom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boris Johnson potpisao sporazum o Brexitu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Jan.2020

Britanski premijer Boris Johnson potpisao je britanski sporazum o razlazu sa Evropskom unijom nakon što su dva zvaničnika iz Brisela ranije učinila to na ceremoniji iza zatvorenih vrata, prenosi AFP. "Danas sam potpisao Sporazum o povlačenju kako bi Velika Britanija izašla iz EU 31. januara, poštujući...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Džonson potpisao Sporazum o Bregzitu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2020

Britanski premijer Boris Džžonson potpisao je danas Sporazum o istupanju Velike Britanije iz Evropske unije, predviđeno za 31. januar, ističući da to najavljuje novo poglavlje u istoriji zemlje..."Danas sam potpisao Sporazum o istupanju Velike Britanije iz EU 31. januara, poštujući demokratski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.