Borha kasni zbog vize

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jan.2011, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borha kasni zbog vize

Kristijan Borha se neće pojaviti na prozivci, predviđenoj u 11 časova na Marakani! Novajlija iz Kolumbije, zbog problema sa vizom nije u mogućnosti da se odmah stavi na raspolaganje treneru Robertu Prosinečkom.
Borha se javio čelnicima Zvezde, a obzirom da bi tek sutra trebalo da dobije tranzitnu vizu (za Kolumbijce važi poseban režim provere u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << EU), očekuje se da u Beograd doputuje tek u sredu.

Ostali stranci su potvrdili dolazak na vreme, pa se danas očekuju dolasci drugog novajlije Evandra Gebela, takođe i Li Adija i Avala Isaha iz Gane, dok su Brazilci Kadu i Savio već stigli u Beograd.
Istovremeno, ne očekuje se izostanak nijednog od domaćih igrača. Tim pre što još uvek niko nije na pragu odlaska iz Zvezde, pa ni Marko Blažić, mada je tražio raskid ugovora na štetu crveno–belih.   
Uključujući i mlađe snage, trener Prosinečki bi na prvom treningu trebalo da ima između 35 i 40 igrača, što je popriličan broj. Kako je najavio, strateg Zvezde će do polaska na prvi deo priprema spisak svesti na 25 imena.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Borha ne dolazi na prozivku

Izvor: S media, 09.Jan.2011, 01:01

Pojačanje Crvene zvezde iz Kolumbije, Kristijаn Borhа, neće se pojаviti nа prozivci, predviđenoj za sutra u 11 čаsovа nа "Mаrаkаni"...Borha zbog problemа sа vizom nije u mogućnosti dа se odmаh stаvi nа rаspolаgаnje treneru Robertu Prosinečkom, piše Sportski žurnal...Stanojević:...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.