Borelj i Lenarčič u izolaciji zbog korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2020, 10:52

Borelj i Lenarčič u izolaciji zbog korone

Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Đozep Borelj i evropski komesar za upravljanje krizama Janez Lenarčič su najnoviji članovi Evropske komisije koji su morali u samoizolaciju zbog kontakta sa osobom koja je pozitivna na korona virus, prenosi Politiko.

Obavešten sam ovog popodneva da je član delegacije koji je putovao samnom i komesarom Lenarčičem u Etiopiju pozitivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na korona virus, objavio je Borelj.

Sada sam u samoizolaciji u skladu sa pravilima. U nedelju sam imao negativan test i sada moram sačekati do drugog testiranja, naveo je Borelj.

Oko 15 minuta kasnije, Lenarčič se takođe oglasio na tviteru i napisao da je i on u samoizolaciji, da se dobro oseća, nema nikakvih simptoma, ali da takođe mora da sačeka do drugog testa.

Nije jasno da li Borelj i Lenarčič govore o istoj osobi, ili dve koje su testirane pozitivno na korona virus.

Broj evropskih zvaničnika koji su oboleli od kovida ili su u izolaciji svakodnevno raste, pa su pre njih dvojice, u samoizolaciji bili predsednica Komisije Ursula fon der Lajen, komesar za proširenje Oliver Varhelji, potpredsednici Komisije Frans Timermans i Valdis Dombrovskis, kao i komesar za zdravlje Stela Kiriakides, kao i predsednik Saveta EU Šarl Mišel.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Borel i Lenarčič u samoizolaciji iako su negativni na testu na koronu

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Okt.2020

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borel i evrospki komesar za upravljanje krizama Janez Lenarčič objavili su na Tviteru da su u samoizolaciji iako su bili negativni na testu na koronavirus..."Obavešten sam danas popodne da je član delegacije, koji je putovao sa mnom i...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.