Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2023, 23:29

Borelj: Simboličan korak ka formiranju ZSO, strah me je zbog dešavanja na severu KiM

Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj izjavio je večeras da je na sastanku u Briselu postignut "važan, ali simboličan" korak ka formiranju Zajednice srpskih opština, što je, kako je naveo, jedna od dve dobre vesti sa tog sastanka, pored usvajanja Deklaracije o nestalim osobama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borelj posle sastanka u Briselu: Usvojena veoma važna deklaracija

Izvor: Danas, 02.Maj.2023

Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj izjavio je večeras da su se Beograd i Priština na trilateralnom sastanku u Brisleu saglasile o važnom delu aneksa Nacrta sporazuma - Deklaraciji o nestalima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.