Izvor: Danas, 29.Dec.2023, 18:11

Borba: Evropska unija da ne prizna izbore u Srbiji

Neformalna grupa studenta i mladih aktivista "Borba", koja skoro dve nedelje organizuje proteste tražeći poništavanja izbora, otvaranje i ažuriranje biračkog spiska, saopštila je danas da je poslala pismo evropskim institucijama i drugim međunarodnim organizacijama u kojem traže da ne priznaju legitimitet izbora održanih 17. decembra.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

GRAĐANI DANAS OPET NA BIRALIŠTIMA Ponavljaju se izbori na više od 30 mesta, glasanje počinje u 7 SATI

Izvor: Blic, 30.Dec.2023, 08:02

Na više od 30 biračkih mesta u Srbiji danas će se održati ponovljeni izbori, dve nedelje nakon izbora održanih 17. decembra. Ujedno će se glasati i na tri biračka mesta za Skupštinu grada Beograda, pošto je na dva mesta glasanje poništeno, a na jednom nije bilo moguće utvrditi rezultat.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.