Bezbednosna situacija u regionu zadovoljavajuća

Izvor: Akter, 15.Dec.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bezbednosna situacija u regionu zadovoljavajuća

Saradnja MUP - a Srbije sa nadležnim institucijama BiH je izuzetno dobra, a sklopljeno je više značajnih sporazuma

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i novoimenovani ambasador Bosne i Hercegovine u Srbiji Lazar Mirkić istakli su danas da je bezbednosna situacija u regionu zadovoljavajuća i da nadležne službe dve države aktivno sarađuju, svesni da organizovani kriminal i terorizam ne poznaju granice.

Kako je saopštio MUP, Mirkić je čestitao >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Srbiji otvaranje prvih pregovaračkih poglavlja za pristup EU, a zahvaljujući se na čestitkama, Stefanović je rekao da BiH može da računa na podršku Srbije u izradi akcionog plana za Poglavlje 24.

Stefanović je istakao da je saradnja sa nadležnim institucijama BiH izuzetno dobra i podsetio da je sklopljeno više značajnih sporazuma, među kojima je i nedavno potpisani Protokol o saradnji iz oblasti forenzike dve policije.

Sagovornici su se složili da je bezbednosna situacija u regionu zadovoljavajuća i da nadležne službe dve zemlje aktivno sarađuju i svakodnevno razmenjuju operativne informacije, svesni činjenice da organizovani kriminal i terorizam ne poznaju granice.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Bezbednosna situacija u regionu zabrinjavajuća

Izvor: Blic, 15.Dec.2015

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i novoimenovani ambasador Bosne i Hercegovine u Srbiji Lazar Mirkić istakli su danas da je bezbednosna situacija u regionu zadovoljavajuća i da nadležne službe dve države aktivno saradjuju, svesni da organizovani kriminal i terorizam ne poznaju...

Nastavak na Blic...

Bezbednosna situacija u regionu zadovoljavajuća

Izvor: Studio B, 15.Dec.2015

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ambasador Bosne i Hercegovine u Srbiji Lazar Mirkić istakli su da je bezbednosna situacija u regionu zadovoljavajuća i da službe dve države sarađuju, svesni da kriminal i terorizam ne poznaju granice...Kako je saopštio MUP, Mirkić je čestitao...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.