Izvor: Beta, 31.Jan.2020, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Počeo sastanak Borela i dela opozicije, nema predstavnika Saveza za Srbiju

 Sastanak visokog predstavnika EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozepa Borela i predstavnika dela srpske opozicije, medju kojima nisu lideri Saveza za Srbiju, počeo je nešto posle 17 časova u zgradi Delegacije EU u Beogradu. Kako je javio reporter agencije Beta, sastanku prisustvuju predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić, lider Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić, predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, lideri Stranke demokratske akcije i Stranke pravde i pomirenja, Sulejman Ugljanin i Muamer Zukorlić kao i samostalni poslanik DJordje Vukadinović. Sastanku prisustvuje i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici. Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost razgovarao je tokom dana sa predsednikom i premijerkom Srbije, Aleksandrom Vučićem i Anom Brnabić.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Boris Tadić

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Počeo sastanak Borela i dela opozicije, nema predstavnika Saveza za Srbij

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jan.2020

Sastanak visokog predstavnika EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozepa Borela i predstavnika dela srpske opozicije, među kojima nisu lideri Saveza za Srbiju, počeo je nešto posle 17 časova u zgradi Delegacije EU u Beogradu...Kako je javio reporter agencije Beta, sastanku prisustvuju predsednik...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Jovanović ocenio je da se ne može tražiti demokratija u izbornom procesu

Izvor: Beta Video, 31.Jan.2020

BEOGRAD - Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, govoreći o razlozima zbog kojih ta stranka ne pristaje na bojkot ocenio je da se ``ne može tražiti demokratija u izbornom procesu`` a da se pritom gazi ta demokratija u svakom drugom segmentu života. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.