Izvor: Studio B, 28.Jun.2014, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barozo u nedelju u Beogradu

Predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo će u nedelju, u okviru poseta zemljama Zapadnog Balkana, doputovati u Beograd da potvrdi "bitan napredak Srbije ka EU".

Barozo, kome je ovo druga poseta zemljama zapadnobalkanskog područja, u Beogradu će se sastati s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, premijerom Aleksandrom Vučićem i šefom diplomatije Ivicom Dačićem.

On će, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << takodje, posetiti Obrenovac, grad koji je teško pogodjen nedavnim poplavama i naglasiti rešenost EU da i organizovanjem donatorske konferencije u julu dodatno pomogne obnovi područja Srbije koja su pretrpela veliku štetu zbog poplava.

Barozo, odlazeći predsednik Evropske komisije, izjavio je novinarima da je "Srbija važna zemlja za EU", istakavši da je "Srbija ostvarila značajan napredak ka uključivanju u strukture Unije"

Srpski premijer Vučić je istakao da od posete Baroza očekuje da potvrdi "jasnu evropsku perspektivu za Srbiju i podršku Srbiji na evropskom putu".
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Ivica Dačić

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barozo u Beogradu da potvrdi put Srbije ka EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2014, 06:09

Predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo će danas, u okviru poseta zemljama Zapadnog Balkana, doputovati u Beograd da potvrdi bitan napredak Srbije ka EU.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Barozo stiže u Beograd: Srbija je važna zemlja za EU

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2014

Odlazeći predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo dolazi danas u Beograd, u okviru zapadnobalkanske turneje, da potvrdi "bitan napredak Srbije ka EU". ..Stiže u Beograd da potvrdi napredak Srbije ka EU: Žoze Manuel Barozo.. ..Barozo, kome je ovo druga poseta zemljama zapadnog Balkana, sastaće...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.